Alla inlägg den 4 juli 2009

Av Johanna - 4 juli 2009 22:44

Igår under blixtar och dunder flyttade det in en ny familjemedlem här på Holvret. En liten svart/grå kattunge som fått namnet Kaos. Han är halvbror med våra två tidigar katter. Kaos är bara 8 veckor gammal, kattungar brukar inte flytta från sin mamma förrän de är 12 veckor men var det sådan otur att dennes mamma vart överkörd för ett par veckor sedan. Han klarar sig väldigt bra. Äter både torr och blötfoder. Hela dagen idag har han ägnat sig åt att upptäcka alla skrymslen och vrår i stallet och kattpensionatet.


Skrik och Panik våra två tidigare katter har accepterat honom fullt ut. I och för sig hade vi väl inte trott något annat heller med tanke på hur snälla de två är. När han anlände gick Panik direkt fram och nosde och tvättade av honom. De låg och sov tillsammans första natten.


Panik har fåt konstiga prickar på öronen, ser inte ut som skabb men man kan aldrig vara så säker, tycker mig känna några prickar även på Skriks öron. Inne i öronen är de fina, inget svart/brunt klet eller så och jag tycker inte heller att de kliar sig mer än vanligt. Är lite orolig att de skall vara något smittsamt som pensionatskatterna samt lille Kaos skall drabbas av. Gjorde en förebyggande behandling med Frontline för det hade jag hemma. Tänker ringa vetrinären på måndag och höra mig för i alla fall.


Ja så var det kycklingen, de har för den delen blivit riktigt stor nu. När jag står och pratar med en kund på fm kommer Skrik i godan ro bärandes på en kyckling, hmm visst är det bra att han jagar mennu tar han allting, möss, råttor, ödlor, ormar, fågler, fågelungar, ekorrar och nu kyckling!


/J

Presentation


Johanna och Feffe hösten 2016

Omröstning

Vilken gren/diciplin föredrar du inom ridsporten?
 Hoppning
 Dressyr
 Körning
 Voltige
 Distans
 Trav
 Hobbyridning
 Övrigt

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards