Alla inlägg den 19 maj 2009

Av Johanna - 19 maj 2009 15:59

I förrgår gick luften ur mig helt, vet egentligen inte varför men orken tog bara slut. Vill inte jobba men det är bara att bita ihop. Det spelar ingen roll att jag försöker vara så effektiv som möjligt för att kunna få sova en liten stund på dagen men hur än jag gör så blir det inte så.


Igår när vi var och handlade så kände jag bara att jag ville sätta mig ner på golvet och börja gråta, jag orkade bara inte handla.


Det är en hel del som oroar mig just nu, den ständiga kampen om pengar är verkligen en kamp just nu. Det tryter i kassan ordentligt och med sjuk hund, halt häst och service på bilen så blev jag inte rikare.


Idag har allting varit motigt minst sagt. Våran nya valp håller mig vaken stora delar av nätterna, ja jag vet att det är självvalt men det är ändå jobbigt. Min 1 åriga hund mår fortfarande inte bra i sin halsfluss, pratade med vet idag och han sa att det bästa vi kan göra är att operera honom få se om han piggar på sig. Sedan var det problem nummer två med honom, fick resultaten från Svenska kennel klubben på hans höftledsröntgen och det var ju ingen positiv syn. Han fick ett B på höger och ett C på vänster så ett C avrt det i bedömningen. Det innebär att han har lindrig dysplasi och är inte lämplig för avel. Man skall också ta det lungt med för hård träning och han skall inte dra för mycket. Detta sänkte mig totalt. Många säger att man inte skall deppa ihop och det tänker jag inte heller men man måste få sörja något som gått förlorat. Han kommer bli en otrolig familjehund men som sagt var han tänkt till något större. Jag är väl medveten om att man inte kan veta hur det kommer se ut när man köper en valp men man har väl oftast en plan och med tanke på hur vi letade tik för att de skulle kunna passa ihop så känns allt bara skit just nu oavsett vad många av er säger. Som pricken över i så är även hästen halt.


Tack för mig

/J

Presentation


Johanna och Feffe hösten 2016

Omröstning

Vilken gren/diciplin föredrar du inom ridsporten?
 Hoppning
 Dressyr
 Körning
 Voltige
 Distans
 Trav
 Hobbyridning
 Övrigt

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards