Alla inlägg den 13 april 2009

Av Johanna - 13 april 2009 22:26

Till kvällen vart vi inbjudna till en utav våra två grannar ;) Det är de som vi har köpt våran hund utav. Det känndes skönt att gå bort ett tag och bara glömma allt som har hänt på sistone. Arko fick följa med så han fick möjlighet att leka med sin syster Axxa, mamma Lettie och "tant" Alisha. Det vart en hel del spring och hoppande för dessa fyra ulltussar men sedan låg de faktiskt snällt när vi skulle äta.


Vad gått det var med klyftpotatis,sallad och grillat kött, mmmmm! Efter maten spelade vi lite rockband men vi blev utklassade av sonen i den andra familjen. Får skylla på att det var en annars version av spelet än den vi har. Ja och föressten har vi bara gitarren och inte bas och trummor. Staffan hittade tillslut rytmen och blev en fena på trummor, (i allafall på beginner nivån)


Tack för den här kvällen

/J



Av Johanna - 13 april 2009 14:34

Idag fick vi besök av mycket goda vänner från Sandviken. Det var ett välkommet avbrott från vardagen, stressen och ångesten som har dominerat mitt liv ett bra tag nu.


Vi fikade gott, pratade om dittan och dattan. Hjälptes åt med lite läxor och åt gott. Deras äldsta dotter och jag tog oss en sväng med en utav hästarna i stallet. För att ha ridit så lite och med tanke på att denna lilla tjej är lite ängslig av sig så har hon STOR begåvning för ridning. Synd att hennes mamma är så allergisk. (Vi lurade även ut henne på en tur till dotterns förtjusning, bra jobbat!)


Efter en promenad i regnet så fikade vi lite till, ärligt onyttigt. Jag fick hjälp med lite elktrikergöra samt datasupport, tack för det. Hppas att vi kan ses snart igen.


Annars rullar livet på i sin hysteriska måstehinnaalltståtilltjänstduktigaflickalunk. Jag är så trött på att vara så medberoende men det är så svårt att ta sig ur dey hela.


/J

Presentation


Johanna och Feffe hösten 2016

Omröstning

Vilken gren/diciplin föredrar du inom ridsporten?
 Hoppning
 Dressyr
 Körning
 Voltige
 Distans
 Trav
 Hobbyridning
 Övrigt

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards